18. januar 2012

USA: I praktik hos sushirestauranten Bar Hayama i Santa Monica

Det er nu 5,5 år siden at jeg blev uddannet til sushikok hos California Sushi Academy (CSA).
Det var med stor spænding at jeg ankom til den eksklusive og upscale sushirestaurant Bar Hayama, som Toshi Sugiura (ejer af CSA) stiftede i 2007.

Nedenfor finder du nogle pics, af det som jeg oplevede i de timer jeg var der idag.



Bar Hayama set udefra. Restauranten ser ikke ud af meget, men bare vent til du
kommer indenfor.

Udendørs servering i gården med ild i midten. Yderst populært året rundt.

Sake bar med et meget stort udvalg.



Et stort lokale med almindelig seating.



Sushibar med plads til 3 kokke og 10 spisende gæster. Det er frokosttid så kokkene har masser at se til. Som du kan se skæres fisken først ud til sashimi eller nigiri, når kunden har bestilt.

Der koges masser af ris som blandes med en eddikemarinade.



En yellowtail filetteres og klargøres til sushi.

Sådan ser en japansk sashimi skål ud. I bunden ligger en håndfuld sushiris, og ovenpå
har sushikokken anrettet sashimi skiver af forskellige slags fisk. Nej, jeg fortæller ikke hvilke fisk der er brugt, for det skal opleves. Til sashimien serveres en lille daikon salat.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *