28. august 2012

Anmeldelse: Nordic taste del I

I lørdags kiggede jeg forbi Nordic taste som blev afholdt på Carlsberg.
I år var Carlsberg området delt op i et dansk og et nordisk område. Restauranter og spisehuse havde rykket ind i små hvide telte, hvorfra de bød på 10 forskellige gourmet smagninger, som uden tvivl er en af mine favorit descipliner.

De første 5 jeg smagte var.

Kokkeriet
Brændende kærlighed – kartofler, nye løg, bakskuld & luftig rødbede

Skovshoved Hotel
Cremet foie gras med majs og estragon

Schackenborg Slotskro
Marsk & Vadehav – i grønne nuancer

Sandrejer, kveller, østers, marskurter og agurk

Ro og Smag
Svampestrudel med kål

Meyers køkken
Strandkrabbebisque af friske krabber fra Lilleø med cider og sæsonens første Discovery æbler.

Alle restauranter bød på unikke og interessant smagsoplevelser, men min favorit var ikke blandt de første fem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *