16. august 2012

Hvad var det bedste ved, at deltage i eventen ’Verdens bedste kok – Rasmus Kofoed’?

’Tak for meget inspirerende og smagfuld eftermiddag på Geranium – et møde med Rasmus Kofoed.

Det var en fornøjelse at komme tæt på den gastronomiske mester, og helt særligt at komme bag facaden.

En meget spændende og intim eftermiddag i Geraniums stilfulde lokaler.

Super dejligt at vi kom til at smage så mange maleriske smukke og unikke små retter med den mest lækre økologiske champagne til.

Det var uden tvivl en dag som gav et særligt indblik i Rasmus Kofoeds tanker og i hans magiske køkken, som jeg ikke kan forestille mig, at jeg kan opleve på helt på samme vis som alm. gæst på Geranium’.

Signe Boye
Yummi Design

Der er kun 11 dage til tilmeldingsfristen….

til eventen ”Nikolaos Strangas diamanter” der afholdes torsdag den 30. august 2012.

Nikoloas Strangas holder en times fascinerende foredrag om gourmetkager og kagekunst for en lille lukket kreds.

Derfor bør du ikke snyde dig selv for denne eksklusive oplevelse:

  • At møde Michelin-dessertkokken Nikoloas Strangas, der holder et spændende foredrag om sin passion for gourmetkager og, hvorfor han har gjort det til sin mission, at kreere og servere de ypperste indenfor kagekunst til danske ganer.
  • At høre, om eksklusive ingredienser og råvarer, hvordan det påvirker smagen, og hvordan enkelte råvarer i rette kombination kan skabe nye dimensioner.Nikolaos Strangas kommer også ind på hvilken betydning, kvalitetsråvarer har for den samlede smagsoplevelse.
  • At høre, om hvilke kriterier der skal være opfyldt, før Nikolaos Strangas sender sine smukke og dekorative kager og tærter ud i forretningen.
    En rettesnor som du kan bruge næste gang du køber kager.
  • At høre, om hvordan det står til hos de danske bagere og, hvorfor udvalget stor set er den samme, uanset hvilken bager du besøger.
    Nikolaos Strangas løfter også sløret for, hvad det du skal kigge efter hos din lokale bager, inden du køber morgenboller.

Under foredraget kommer du til, at smage 3 forskellige Michelin kager, 2 marcarones og et glas boblende Asti fra den italienske Michelin-restaurant Era Ora.

Som et særligt tilbud til dig, får du mulighed for, at deltage i eventen for kun 695 kr. Normalpris 775 kr. Du skal blot indtaste “Nikolaos” som rabatkode.

Ja tak, det lyder spændende – jeg skal med!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *