17. februar 2013

Hvem er Kontra Coffee?

Kontra Coffee er en lille eksklusiv kaffebutik, der sælger nyristet kaffe fra hele verdenen samt lækkert kaffeudstyr i forskellige afskygninger og prisniveauer.

Udover kaffeeksperten og administrerende direktør Kurt Dalsgaard arbejder 2 verdensmester – baristaer (kaffebryggere) i kaffebutikken, og deres arbejdsdag starter med at dufte, smage og slubre kaffe.

En kaffe bliver smagt adskillige gange inden den rammer hylden ude i butikken, for det er ristningsgraden der er afgørende, og som får det bedste frem i kaffebønnerne.

Kort og godt Kontra Coffee er en specialforretning i særklasse, hvor du bliver forkælet af kvalitetssservice, ekspertviden og ikke mindst laber kaffe.

Torsdag den 14. marts  afholdes eventen ”Kunsten at brygge god kaffe derhjemme” hos Kontra Coffee på Østerbro.

En event der byder på en 1.klasse rejse ind i kaffens verden.
Kurt Dalsgaard holder en velduftende og fascinerende foredrag om nogle af verdens bedste kaffesorter, deres oprindelseslande, fremstllingsmetoden og gennemgår de mest almindelige brygningsmetoder.

Herefter vil Kurt i 2 timer guide og lærer dig at brygge sublim velsmagende kaffe, således at du lærer kriterierne for hvad en barista betragter som god kaffe.

Du lærer de mest amindelig bygningsmetoder der bruges til stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.

Metoder som du vil mestre inden aftenen er forbi.
Sådan så du får det maksimale ud af dine kaffebønner, næste gang du står derhjemme om morgenen og laver kaffe.

Læs mere om eventen her og reservér en plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *