3. april 2013

Udsøgt frokost på Geranium

Her i påsken spiste jeg på Geranium, og det er som altid en stor gastronomisk oplevelse, hvor ens sanser i den grad bliver forkælet. Her følger et udvalg af billeder.

Grene af vesterhavsost

Gulerod & havtorn

Selleri & tangsalat

Tørrede blomster & æbler

Karl Johan

Bagt kartoffel

Geleret skinke & tomatvand

“Dildsten”

Kongekrabbe

Kongekrabbe kloen klargøres ved bordet

Kongekrabbe, multebær & jernurt

“Knivmusling”

Lyngrøget pighvar & mos

Kornsorter

Brød på gamle kornsorter

“Jern & mineraler”

Kammuslinger

Rå “lammepølse”, tank & peberrod

“Jordskoktræ”

Frossen urtete & hvid chokolade

“Nøgne træer”, mørk øl & svesker

“Grønne æg”

Rasmus Kofoed og medarbejder

Borddekoration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *