7. maj 2013

Pasta med kammuslinger og tigerrejer


Her i weekenden lavede jeg denne skønne pastaret som ikke tager mange minutter. Her følger opskriften.

Pasta
2 kammuslinger
5 tigerrejer
Squash
Madlavningsfløde 8%
Parmesanost
Persille
Salt
Peber

Tarmen pilles ud af tigerrejerne.
Kammuslingerne og tigerrejerne steges ved høj varme i lidt smør i ca. 1 minut på her side.
Pastaen koges til de stadig er lidt hårde.
Squashen skæres i kvarte stænger, og og skæres til tynde strimler.
Et stykke ost rives og persillen klippes.
Madlavningsfløden hældes i stegepanden og koges op.
Ost, salt og peber kommes i og ingredienserne røres ud.
Pasta, squash strimler og skaldyr kommes i og vendes et par gange, og anrettes på en tallerken.
Persille drysses henover.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *