7. juni 2013

Nu er der kun 3 dage til tilmeldingsfristen.….

til eventen ‘Foredrag – Dansk økologisk gourmetkød‘, som er et sjældent foredrag der afholdes den 13. juni hos Slagteren ved Kultorvet.

Som en af de få, vil få et sjældent indblik i dansk landbrug, og det kød der sælges i speciabutikker og supermarkederne.
Til at holde foredraget, har jeg allieret mig med en af branchens bedste Jens Slagter, som i korte træk vil tale om følgende;

  • Generelt om dansk landbrug og kød, så du får et billede af hvordan det står til her og nu.
  • Dyrevelfærd – her taler Jens om dyrenes trivsel, og forskellen på de kvæg der vokser på i en stald og dem, som går på græsgrønne marker.
  • Du får en gennemgang af de forskellige kødstykker der på et kvæg, og hvad stykkerne egner sig bedst til, så du kan få flere gourmetoplevelser i dit eget hjem.
  • Du får en viden om forskellen på supermarkedskød og kød fra økologiske gårde, så du bliver opmærksom på, hvad du skal kigge efter for, at få mest muligt kvalitet, når du handler ind.

Og meget meget mere

Under foredraget får du serveret 5 forskellige økologiske gourmet smagsprøver såsom pastrami, pølser, rørt tatar, okse carpaccio og rødvin.

Deltag i denne spændende event for kun 150 kr.

Klik her for at læse mere og reservér en plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *