12. september 2013

Andebryst med 2 forskellige salater

Andebryst

Det er meget længe siden at jeg har spist andebryst med nogle lette og lækre salater. Her forleden fandt jeg godt og frisk andebryst og nogle lækre grøntsager. Her følger opskriften.

1 andebryst
3 salatblade
2 asparges
1 agurk
1 rød peberfrugt
håndfuld frisk basilikum
3 hvidløg
½ græsk yoghurt
Olivenolie
salt
peber

Andebryst krydres med salt og peber på skinsiden og brunes på begge sider. Herefter steges færdig i ovnen ved 150 grader i 30 minutter.
Salaten og asparges vaskes og snittes i grove stykker, og vendes i en skål.
Peberfrugten vaskes, snittes fint og kommes i en anden skål.
Agurken vaskes, rives og alt væden klemmes ud.
3 hvidløg pilles, stammen fjernes og de presses.
Lidt olivenolie hældes i.
Græsk yoghurt kommes i skålen, og blandes med de hakkede ingredienser.
En håndfuld basilikum snittes groft og kommes i.
Salaten smages til med til salt og peber.
Andebryst tages ud af ovnen, hviles i 10 minutter for derefter at skæres i skiver.
Så er der ellers klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.