17. september 2013

formel B’s take on efteråret

Formel B

Efteråret har i den grad sneget sig ind af bagdøren og rammer nu med fuld styrke.
En årstid der byder på blæst og en del regn, mens naturen og dens farver viser sig for sin smukkeste side.

Det synes jeg også menukortene afspejler, når jeg kigger runde på de Københavnske restauranter.
Råvarer som jordskokker, æbler, rødbeder, peberrod, hummer, svampe og blomkål, råvarer som vi alle kan købe i de fleste supermarkeder og specialbutikker og dog.

For nu er det ikke helt det samme, Michelin-restauranterne har med deres viden om råvarer indgået samarbejde med særlig udvalgte leverandører, der er eksperter på deres felter og som søger for, at de råvarer der leveres til Michelin-restauranterne har fået de bedste vækstbetingelser.

Selvom du måske ikke har mulighed for få fat i råvarer af præcis samme kvalitet, så skal du ikke fortvivle.

Lørdag den 5. oktober afholdes eventen ”Foredrag og middag på formel B”, hvor vi starter med et unikt foredrag der afholdes af Michelin-kokken Kristian Møller.

Kristian taler om de overvejelser de gør sig når de udvikler Michelin-retter til menukortet.
Et foredrag hvor du får en unik viden, nye indsigter og udvidet din horisont.

Herefter serveres eksklusiv 4 retters menu, hvor du smager klassiske efterårsråvarer kombineret og tilberedt på nye og spændende måder.

Gå ikke glip af denne mulighed for, at møde Michelin-kokken Kristian Møller inden restauranten lukker andre gæster ind.

Vent ikke for længe – tilmeldinger til eventen tikker ind.

Se hele pakken

Hvad får ud af et års medlemskab?

Ved at tegne et års medlemskab modtager du en velkomstpakke, der består af et eksemplar af kogebogen ‘Matcha, omakase og sushi‘ (værdi 220 kr.), og en GRATIS plads på kurset ‘Sushi for begyndere‘ (værdi 550 kr.).

Du bestemmer, om du selv vil bruge pladsen til sushikurset eller, at give den væk som gave. Pladsen skal bruges indenfor et år. Dertil får du direkte adgang til 6 eksklusive gourmet events.

Få information om medlemskabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.