24. september 2013

Fyldte kyllingebryster

Fyldte kyllingebryster

Her forleden lavede jeg fyldte kyllingebryster på mine egen måde, som læseren sikkert vil bemærke så er det ikke helt efter bogen. Her følger opskriften.

1 pk. frisk Shiitake svampe
½ pk. champignon
10 mandler
3 kyllingebryster
salt
peber

Svampene hakkes fint og steges i lidt olie på en pande.
Mandler hakkes groft og kommes i panden og vendes sammen med svampene.
Fyldet krydres med lidt salt og peber.
Kyllingebryster skæres i midten så der kommer en lomme.
Fyldet kommes i brysterne og lægges i smurt bradepande.
Brysterne pensles med lidt olie og der drysses lidt salt på.
Kyllingebysterne bages i 45 minutter ved 150 grader.
Til retten serverede jeg en mos som var en blanding af græskar og kartoffel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *