15. september 2013

Pasta med aubergine og champignon

Pasta med svampe

Her i fredags lavede jeg denne og velsmagende efterårsret og her følger opskriften.

Lidt pasta
4 skiver aubergine
5 østershatte
6 champignon
sjat madlavningsfløde
parmesanost
persille
salt
peber

Pastaen koges i 8 minutter i letsaltet vand tilsat lidt olie.
Aubergine skylles og østershatte børstes og skæres i grove stykker.
Enderne på champignon fjernes, skylles og skæres i skiver.
En ⅓ af osten rives.
Grøntsagerne steges ved høj varme i lidt olie.
Madlavningsfløde hældes på panden, og retten krydres med salt og peber.
Osten hældes i og der røres let til den er smeltet.
Vandet hældes fra pastaen, og den vendes på panden sammen med de andre ingredienser.
Retten anrettes på en tallerken og drysses lidt friskklippet henover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *