15. oktober 2013

Svampe risotto med kogeflæsk

Kogeflæsk

Her for et par uger siden lavede jeg denne velsmagende efterårs ret. Her følger opskriften.

200 gr. Risottoris
sjat rødvin
100 gr. Svenske svampe
6 dl. hønseboiullon
revet parmesan

1 stk. kogeflæsk
3 laurbærblade
peberkorn
2 løg

Kødet brunes på alle sider i en gryde.
Kold vand hældes i gryden til kødet er dækket.
Laurbærblade, peberkorn og et løg skåret i grove stykker kommes i gryden.
Kødet koges ved svag varme i 2 timer.
En løg snittes fint brunes i lidt olie i en anden gryde.
Risen kommes i gryden og vendes et par gange.
En sjat rødvin kommes i gryden og der røres stille og rolig, mens det absorberes.
Svampene renses, skæres i mindre stykker og kommes i gryden.
Hønsebouillon hældes i lidt afgangen, der røres mens det absorberes.
Lige inden risen er færdig kommes en portion revet parmesan i retten.
Der røres også er der klar til servering.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *