2. januar 2014

Andebryst, pandekager, agurk og forårsløg

Pandekager

Julen er en kærkommen lejlighed til, at spise and med pandekager. Især dagen efter juleaften, hvor den står på raster på den gode måde. Her følger opskriften på denne lækre ret.

1 andebryst
Et stykke agurk
1 forårsløg
Pandekager
Pekingand sauce

Et stykke mørt andebryst rives til strimler med 2 gafler.
Et stykke agurk skæres til tynde strimler, dog skal kernerne fjernes.
Et forårsløg skæres i mindre stykker og i tynde strimler.
Så er det ellers i gang med, at lave de lækre ruller.
Ved først, at smøre Pekingand sauce på en pandekage og herefter at lægge ande strimler, agurkestave og forårsløg.

Pandekage
Derefter rulles pandekagen til en forårsrulle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *