18. marts 2014

Tagliatelle med tomater, basilikum og oliven

Her forleden lavede jeg denne nemme og velsmagende ret. Her følger opskriften.

lidt olie
1 pk. frisk tagliatelle
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse tomater
1 lille dåse tomatpure
drys sukker
sjat hvidvin
håndfuld oliven
håndfuld frisk basilikumblade
salt
peber

Løget snittes fint og steges i lidt olie til det er gyldent.
Hvidløget hakkes fint, tomaterne hakkes groft og tomatpure og kommes i gryden.
Efter et par minutter kommes en sjat hvidvin i gryden og det hele vendes.
Retten smages til med lidt salt og peber.
En håndfuld oliven og basilikum blade hakkes groft.
Tagliatelle koges til aldente og pastaen vendes i tomatsaucen.
Lige inden servering vendes oliven og basilikum i retten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *