1. april 2014

Pandekager med sprød ristet bacon og Brie

Hollænderne er berømte for deres pandekager, som laves med forskellige slags tilbehør og fyld.

Jeg er vokset op med hollandske forældre, så jeg har igennem årerne fået en svaghed for pandekager med bacon og ost. Her forleden lavede jeg forskellige velsmagende pandekager, og her følger opskriften.

Ca. 3 dl. mel
2 æg
mælk
drys
salt
bacon
brie

Mel, salt og æg kommes i en skål.
Mælken hældes lidt af gangen mens der piskes.
Dejen må gerne være lidt tyk i konsistensen.

Pandekager med bacon

Pandekage med bacon

Bacon klippes i mindre stykker og ristes på en pande.
Bacon stykker fordeles med løst hånd på panden.
Dejen hældes i panden i et jævnt, og ikke et alt for tyk lag.
Pandekagen bages på begge sider.

Pandekager med Brie

Pandekager med brie

Panden smøres med en lille klat smør.
En portion dej fordeles i tyndt og jævnt lag på panden.
Pandekagen vendes og der kommes tyndskåret Brie på den ene halvdel.
Pandekagen foldes og bages færdig på begge sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *