Sakana Anmeldelse af restaurant Frederikshøj | Sakana

24. april 2014

Anmeldelse af restaurant Frederikshøj

Restauranten

For et par uger siden var jeg i Århus, hvor jeg bl.a. spiste frokost på en Danmarks bedste restauranter. Det var en meget stor fornøjelse.

Restauranten er eksklusiv og minimalistisk indrettet, der er en god stemning og der er rart at være. Servicen er helt i top, deres tjenere kan deres fag til fingerspids.

Maden var smukt anrettet, fantastisk, delikat og ekstrem velsmagende. Portionerne er større end hvad jeg er vant til, når jeg går ud og spiser i København.

Hvis du endnu ikke har besøgt restaurant Frederikshøj, er du virkelig gået glip af noget. Nedenfor finder du nogle billeder af stedet og maden.

Oksetatar

Oksetatar

Flæskesvær & Waldorfsalat

Flæskesvær & waldorfsalat

Snack

Snack

Snack

Snack

Makrel i tomat

Makrel i tomat

Kiks

Brød

Smør

2 forskellige slags smør, den ene med tørret skov….

Torsk & stenbiderrogn

Torsk & stenbiderrogn

kok

En kok kommer med hovedretten.

Due/hane

Due og unghane, med rødbede, dumplings, svampe, lakrids, knoldselleri mm.

Kiwi

Kiwi

Hvid chokolade & ananas

Hvid chokolade & ananas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *