15. maj 2014

Sommersalat med æg og tun

Igår havede jeg lyst til en let velsmagende klassisk mættende sommersalat. Her følger opskriften

2 æg
pasta penne
½ dåse tun
cocktail tomater
1 blandet salat
1 dåse majs
1 løg
lidt agurk
lidt peberfrugt

En håndfuld pasta koges i 15 minutter i let saltet vand tilsat lidt olie.
Æggene koges i 7 minutter. Salaten vaskes og skæres i mindre stykker.
Det var ingen friske majs i supermarkedet, så det blev til en håndfuld fra dåsen.
Et lille løg snittes fint.
8 små tomater halveres.
Et stykke agurk og peberfrugt skæres i mindre stykker.
Æggene pilles og skæres i mindre stykker.
Alle de friske råvarer blandes og anrettes på et fad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *