8. maj 2014

Spaghetti bolognese

Her forleden lavede jeg spaghetti bolognese som vækker mange skønne barndomsminder. En klassisk ret som jeg laver meget meget sjældent. Her følger opskriften.

1 pk. Spaghetti
1 pk. Hakket oksekød 7-9%
½ løg
1 hvidløg
1 tomatpuré
1 dåse flåde tomater
Vand
Rosmarin
Salt
Peber
Parmasanost

Løg og hvidløg snittes fint og steges til det er gyldnet.
Oksekødet kommes i en stegepande, hvor det brækkes i små stykker med en ske, mens det steges.
De flådede tomater hakkes fint og kommes i stegepanden.
Retten tilsættes lidt vand og småkoges ved lavt varme.
Retten krydres med lidt rosmarin, salt og peber.
Pastaen koges til al dente
Osten rives fint på et rivejern.
Så er der klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *