1. juli 2014

Fritata med parmaskinke

Denne opskrift fik jeg af min veninde Fil som bor i Washington DC, hvor hun har fået den fra kan jeg ikke huske.
De her fritata så ualmindelig delikate ud, så dem skulle jeg bare lave. Her følger opskriften.

8 æg
200 gram champignon
Cherry tomater
½ rødløg
3 hvidløg
200 gram frossen spinat
¼ tykmælk
2 spsk. kokosmel
2 pkt. parmaskinke
Salt
Peber

Spinaten optøs.
Løg og hvidløg snittes og svites. Champignon snittes fint og steges ligeledes på panden til væsken er væk.
Tykmælk, kokos, æg, salt og peber blandes i en skål. De svitsede løg, hvidløg, champignon og spinat kommes i skålen og blandes. Cherry tomater halveres.
En muffinsform pensles med solsikkeolie og parmaskinke anrettes i de små forme, så bunden og siderne er dækket. Æggemassen hældes i formene og de pyntes med cherry tomater. De små fritata bages i ovnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *