9. juli 2017 kl. 19:00

Foredrag: Kom tæt på det japanske køkken

Sted: Klinikudlejning, lokale 103, Nørregade 41, 1165 København K
Tilmeldingsfrist: 3. oktober 2017

Pris275,-

Medlemspris200,-

Mange har en opfattelse af, at sushi udgør det meste af det japanske køkken. Det er ikke helt sandt. Sushi er en populær spise men udgør mindre end 15 % af det japanske køkken.
’Kom tæt på det japanske køkken’ er et fascinerende og spændende foredrag om det japanske køkken, hvor du får et unikt indblik i, hvad det japanske køkken ellers har at byde på. Foredraget afholdes af Zoë Escher, der er Sushikok & Sake Sommelier.

Om Zoë Escher

Zoë Escher rejste i 2006 til Californien, hvor hun blev uddannet til japansk Sushikok & Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Under sit ophold i Los Angeles lavede hun sushi til kendisser og filmselskaber i Hollywood. Efter endt uddannelse har hun arbejdet freelance som sushikok og instruktør på forskellige sushikurser. Siden 2004 har Zoë næsten hvert år rejst til Japan for, at få inspiration og få udvidet sin horisont indenfor det japanske køkken.

Om foredraget

Du får en introduktion til det japanske køkken.
Du får indsigt i japanernes sunde kostvaner.
Du får kendskab til japanernes unikke syn på gastronomi.
Du får indsigt i, hvor det japanske køkken er så stort og varierende.
Du får kendskab til japaneres høje levealder.

Når du går fra eventen, har du fået

Et kendskab til, hvad der gør det japanske køkken ganske særlig.
En indsigt i, hvad der adskiller det japanske køkken fra resten af verden.
En viden om de populæreste råvarer i det japanske køkken.
En indsigt i deres sunde og ernæringsrigtige kost.
En viden om, hvilke kostvaner der styrker dit helbred på langt sigt.

Alt i alt får du et 2-timers spændende foredrag om det populære japanske køkken, som resten af verden har fået øjnene op for. Glæd dig til en unik og sjælden gastronomisk rejse, der afholdes af sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Tilmeld event

Program

18.45-19.00: Ankomst
19.00-21.00: Foredrag og sakesmagning ved Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier