4. april 2021 kl. 15:00

Sushikursus for begyndere

Sted: ManuVision, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.
Tilmeldingsfrist: 30. april 2021

Pris725,-

Medlemspris725,-

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du rulle en sushirulle. Du kan meget nemt komme til, at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være komplekst, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende ruller.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lærer, at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lærer, at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du lærer, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lærer, hvordan japanske sushikokke håndtere forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lærer trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle.
I alt 32 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle.

OBS: Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.

DER VIL MAX. VÆRE 9 DELTAGERE PÅ HOLDET PÅ GRUND AF CORONA VIRUS.

Pris

 725 kr. per person.

 

Tilmeld event

Program

15.45-15.00: Ankomst
15.00-17.00: Undervisning ved Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier