26. oktober 2017 kl. 19:00

Japansk middag på restaurant Sukiyaki

Sted: Restaurant Sukiyaki, Vesterbrogade 13, 1620 København V
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 17. oktober 2017

Pris650,-

Medlemspris650,-

En velsmagende og sjældent middag der giver et indblik det klassiske japanske køkken. Middagen introduceres af kokken og ejeren af Sukiyaki, Tamon Ueda, og efter foredraget serveres en unik 5-retters tasting-menu.

Om Sukiyaki

Den familieejede japanske restaurant Sukiyaki var den allerførste, der introducerede rå fisk og autentiske, traditionelle japanske retter til de danske ganer tilbage i 80’erne.
Sukiyaki og søsterrestauranten Kyoto er også de eneste, som tilbyder teppanyaki, en stor stegeplade, som gæsterne sidder omkring og ser på, mens maden bliver tilberedt på den.

Om middagen

  • Du får en introduktion til det autentiske japanske køkken, og hvad der gør dette unikt.
  • Du får et indblik i, hvor mange retter der indgår i en klassisk japansk aftenmenu.
  • Du får en viden om, hvordan en traditionel aftenmenu sammensættes.
  • En indsigt i kompleksiteten bag en traditionel japansk middag.
  • Du får en unik demonstration af stegning på stegepladen teppanyaki.
  • En delikat og unik tasting-menu bestående af 6 forskellige små retter, som du normalt ikke kan bestille hos sushirestauranterne.

Alt i alt får du en introduktion til middagen og, efterfølgende spiser vi en klassisk japansk middag. Du kan godt begynde at glæde dig!

Kapacitet

Der er plads til 30 personer, og tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Ved mere end 30 tilmeldinger laves en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

18.45-19.00: Ankomst
19.00-19.10: Introduktion v/Tamon Ueda, Ejer & kok
19:10: Middag