5. oktober 2013 kl. 17:15

Foredrag og middag på formel B

Sted: formel B, Vesterbrogade 182, 1800 Frederiksberg C
Tilmeldingsfrist: Søndag 29. september 2013

Pris700,-

Medlemspris520,-

Et enestående og sjældent foredrag om, hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig, når de udvikler Michelin retter. Foredraget afholdes af Michelinkok og ejer Kristian Møller, og efter foredraget serveres en udsøgt 4-retters menu.

Om formel B

formel B har rødder i det klassiske franske køkken med hovedvægt på danske råvarer af god kvalitet, krydret med specialiteter fra Frankrig. I køkkenet står de to ejere Kristian Møller og Rune Jochumsen, der overtog formel B i foråret 2003. Allerede året efter fik formel B en stjerne i Guiden Michelin.

Om foredraget

  • Du møder Michelin-kokken Kristian Møller ansigt til ansigt hos formel B.
  • Du får indblik i, hvad årstiderne betyder for valget af råvarer.
  • Du får indsigt i, hvilke kriterier der skal være opfyldt, før Kristian Møller er tilfreds.

Når du går fra eventen har du fået

  • En mere personlig relation til Kristian Møller, én af kokkene bag formel B.
  • En viden om kompleksiteten bag sammensætning af Michelin-retter.
  • En forståelse for, hvad der gør formel B og restaurantens menu unik.
  • En eksklusiv 4-retters middag uden drikkevarer.

Alt i alt får du 20 minutters sjældent foredrag, hvor du bagefter går hjem med en viden, som kan du bruge, når du selv skal sammensætte en lækker middag i dit eget køkken. Det bliver dine gæster glade for!

Kapacitet

Der er plads til 15 personer, og tilmeldingen foregår efter ”først-til-mølle”-princippet. Ved mere end 15 tilmeldinger, laves en tilsvarende event mere der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

  • 17:00–17:15 Ankomst
    17:15–17:45 Foredrag ved Kristian Møller, Michelin-kok og ejer
    17:45–18:00 Pause
    18:00–21:00 Servering af en 4-retters menu