Vilkår

Vilkår for medlemskab

Når du har tegnet et års medlemskab, får du direkte adgang til alle 4 events til medlemspris.
Din tilmelding til en event bliver først registreret, når du har betalt deltagergebyret. Når betaling er registreret, modtager du en elektronisk bekræftelse på din deltagelse.

Ved hver event finder du oplysninger om tilmeldingsfristen. Hvis du har tilmeldt dig, og du bliver forhindret i at deltage, bedes du hurtigst muligt sende en mail til info@sakana.dk. Ved afbud efter tilmeldingsfristen bliver beløbet ikke refunderet, uanset årsag og tidspunkt for afbuddet.

Vilkår uden for medlemskab

Ved hver event finder du oplysninger om en tilmeldingsfrist og deltagergebyr. Deltagergebyret dækker din deltagelse i eventen, og din tilmelding bliver først registreret, når du har betalt deltagergebyret. Når betaling er registreret, modtager du en elektronisk bekræftelse på din deltagelse.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du hurtigst muligt sende en mail til info@sakana.dk. Ved afbud efter tilmeldingsfristen bliver beløbet ikke refunderet, uanset årsag og tidspunkt for afbuddet.

Opsigelse af medlemskab

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, bedes du hurtigst muligt sende en mail til info@sakana.dk.

Modtages opsigelsen 3 måneder efter medlemskabets start, beregnes et gebyr på 25 % af den fulde pris for medlemskab.

Modtages opsigelsen 6 måneder efter medlemskabets start, beregnes et gebyr på 50 % af den fulde pris for medlemskab.

Modtages opsigelsen 9 måneder efter medlemskabets start, beregnes et gebyr på 75 % af den fulde pris for medlemskab. Ved opsigelse herefter gives ingen refusion.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms med mindre andet er angivet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til info@sakana.dk.

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af

Sakana
Meklenborggade 2, 4 th
2300 København S

Cvr.nr. 3222 7392

Kontakt os på info@sakana.dk

Levering

Levering af elektroniske produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Elektroniske produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISA, Mastercard og Dankort.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Abonnement

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.
Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes for at bekræfte aftalen.
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@sakana.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at skrive til info@sakana.dk, og herefter opsige dit abonnement og tegne et nyt.

Fortrydelse

Der er 14 dages returret. Fortryder du dit køb af elektroniske produkter inden for 14 dage, så kontakt os på info@sakana.dk og du vil få alle pengene retur.

Rettigheder

Alle rettigheder til bøger og digitale produkter tilhører Sakana. Ved køb af digitale produkter opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Butikken tager imod følgende kort:

Dankort, VISA og MasterCard