7. september 2017 kl. 19:00

Foredrag og smagning af sake Kun-shu

Sted: Klinikudlejning, lokale 103, Nørregade 41, 1165 København K
Tilmeldingsfrist: 1. september 2017

Pris375,-

Medlemspris375,-

Er et spændende foredrag om japansk sake, efterfulgt af smagning af 3 unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kun-shu. De 3 sake, du kommer til at smage, vil have forskellige smagsnuancer og være af forskellige kvaliteter. Foredraget og smagningen af sake afholdes af Zoë Escher, der er Sushikok & Sake Sommelier.

Om Zoë Escher

Zoë Escher rejste i 2006 til Californien, hvor hun blev uddannet til japansk Sushikok & Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Under sit ophold i Los Angeles lavede hun sushi til kendisser og filmselskaber i Hollywood. Efter endt uddannelse har hun arbejdet freelance som sushikok og instruktør på forskellige sushikurser.

Om foredraget

Du får en introduktion til Japan og sake, og hvad sake er.
Du får kendskab til de forskellige parfumeret saketyper, der findes indenfor kategorien Kun-shu.
Du får en viden om, hvilke rissorter der bruges til sake.
Du får en indsigt i den mest anvendte brygningsmetode til disse typer sake.
Du får et indblik i, hvordan sake bliver serveret på bedst vis.

Når du går fra eventen, har du fået

En indsigt i, hvorfor sake inddeles i kategorier.
En viden om sake indenfor kategorien Kun-shu.
Et kendskab til udvalgte saketyper.
Et indblik i, hvad der adskiller de forskellige saketyper fra hinanden.
En viden om, hvad du skal kigge efter, når du køber sake indenfor kategorien Kun-shu.

Under foredraget afholdes en smagning af 3 forskellige velsmagende sake af forskellige kvaliteter.

Alt i alt får du et 2-timers spændende foredrag om unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kun-shu, der afholdes af Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher. Glæd dig til en sjælden oplevelse med sake af en helt særlig karakter.

Tilmeld event

Program

18.45-19.00: Ankomst
19.00-20.30: Foredrag og sakesmagning ved Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier