23. januar 2018 kl. 19:00

Foredrag og smagning af sake, Kun-shu

Sted: Klinikudlejning, lokale 103, Nørregade 41, 1165 København K
Tilmeldingsfrist: 18. januar 2018

Pris375,-

Medlemspris375,-

Er et spændende foredrag om japansk sake, efterfulgt af smagning af 3 unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kun-shu. De 3 sake, du kommer til at smage, vil have forskellige smagsnuancer og være af forskellige kvaliteter. Foredraget og smagningen af sake afholdes af Zoë Escher, der er Sushikok & Sake Sommelier.

Om Zoë Escher

Zoë Escher rejste i 2006 til Californien, hvor hun blev uddannet til japansk Sushikok & Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Under sit ophold i Los Angeles lavede hun sushi til kendisser og filmselskaber i Hollywood. Efter endt uddannelse har hun arbejdet freelance som sushikok og instruktør på forskellige sushikurser.

Om foredraget

Du får en introduktion til Japan, sake og sake kultur.
Du får en introduktion til sake og de 4 forskellige kategorier som sake inddeles i.
Du lære om 3 forskellige Premium sake der alle klacificeres indenfor kategorien Kun-shu.
Du lære om råvarer såsom ris, vand, svamp og stivelse der indgår i sake produktionen.
Du hører om de forskellige bryggerier og brygningsmetoder der er brugt til, at fremstille de 3 forskellige sake som vi smager.
Du hører om hvilke japanske og europæiske retter, der matcher bedst til de 3 sake vine som vi smager på.
Du hører hvordan du bedst servere de 3 forskellige sake vine for, at få det fulde udbytte.

Under foredraget smager du på 3 forskellige og unikke Premium sake.

Alt i alt får du et 1,5 times spændende foredrag om unikke og eksklusive sake indenfor kategorien Kun-shu, der afholdes af Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher. Glæd dig til en sjælden oplevelse med sake af en helt særlig karakter.

Tilmeld event

Program

18.45-19.00: Ankomst
19.00-20.30: Foredrag og sakesmagning ved Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier