Medlemskab

Hvad får du ud af et gratis medlemskab?

Du får direkte adgang til unikke japanske gourmetevents.

Ved at oprette dig som medlem, vil du være blandt de først som får besked om nye events.

Websitet vil løbende opdateret med nye japanske events. Dog vil der begrænset antal pladser til nogle events og, du vil som medlem komme først i køen

Hvordan tilmelder jeg mig en event?

Så snart du har tegnet et gratis medlemskab modtager du en bekræftelse med et link. Når du klikker på linket kan du oprette en profil ved at udfylde brugernavn og mail. Herefter modtager du en mail med adgangskode, og du kan nu logge dig ind på Sakana og tilmelde dig de forskellige events, for derved at sikre dig en plads.

Er du ikke medlem har du mulighed for at deltage i de forskellige events mod at betale deltagergebyr. Tilmeldingen sker ved at klikke på ”tilmeld” ud for de forskellige events.

Hvad koster medlemskabet?

Medlemskabet er gratis.

Tegn et gratis medlemskab her

Hvad ellers?

Et gratis medlemskab er til dig, der gerne vil lære Japan bedre at kende.

Hvem er du?

  • Til dig, ønsker en dybende gående viden om japansk gastronomi.
  • Til dig, der er ivrig efter at opleve den japanske kultur og de dertil hørende etiketter.
  • Til dig, der længes efter at lære at lave autentisk japansk mad. 
  • Til dig, der ønsker, at få et større indblik den japanske livsstil og ikke mindst zen.
  • Til dig, drømmer om et dybere kendskab til risvinen sake.
  • Til dig, der ønsker at få et større indblik i japansk design.
  • Til dig, der længes efter flere japanske kulturelle oplevelser.

Hvad får du ud af at deltage?

  • Du får dybende gående viden om Japan, kulturen, gastronomien og deres livsstil.
  • Du vil møder kvinder og mænd der også er fascineret af det smukke land Japan.

Værtinden ved hver event er Zoë Escher, stifter og sushikok & sake sommelier. Zoë Escher har tidligere lavet catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills og Hollywood. Udråbt til Danmarks sushi-ekspert nr. 1 af Irma, lavet sushi og japanske retter som personalemad til restaurant Geranium. Holdt åbningstalen til Formland Spring 2016.
Læs mere om mig her