19. februar 2016 kl. 19:00

Foredrag og smagning af sake Soshu

Sted: Klinikudlejning, lokale 103, Nørregade 41, 1165 København K
Tilmeldingsfrist: 15. april 2016

Pris595,-

Medlemspris480,-

Fascinerende foredrag med en unik sake smagning

Er et fascinerende foredrag om japansk sake, efterfulgt af smagning af 3 unikke og særlig udvalgt sake indenfor kategorien Soshu. De 3 sake, du kommer til at smage, vil have forskellige aromaer og være af forskellige kvaliteter. Foredraget og smagningen af sake afholdes af Zoë Escher, der er Sushikok & Sake Sommelier.

Om Zoë Escher

Zoë Escher rejste i 2006 til Californien, hvor hun blev uddannet til japansk Sushikok & Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Under sit ophold i Los Angeles lavede hun sushi til kendisser og filmselskaber i Hollywood. Efter endt uddannelse har hun arbejdet freelance som sushikok og instruktør på forskellige sushikurser.

Om foredraget

Du får en introduktion til japanske madtraditioner og sake, og hvad sake er.
Du får en indsigt i de forskellige lyse og glatte saketyper, der findes indenfor kategorien Soshu.
Du får kendskab til de rissorter der bruges til sake.
Du får en viden om den brygningsmetode, der bruges mest til disse typer sake.
Du får et kendskab til, hvordan du bedst kan servere sake.

Når du går fra eventen, har du fået

Et kendskab i, hvorfor sake inddeles i kategorier.
En viden om sake indenfor kategorien Soshu.
Et kendskab til udvalgte saketyper.
En indsigt i, hvad forskellen er på de forskellige saketyper fra hinanden.
En viden om, hvad du skal kigge efter, når du køber sake indenfor kategorien Soshu.

Efter foredraget afholdes en ½ times smagning af 3 forskellige delikate sake af forskellige kvaliteter.

Alt i alt får du et 2-timers spændende foredrag om unikke og særlig udvalgte sake indenfor kategorien Soshu, der afholdes af Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher. Glæd dig til en sjælden oplevelse med sake af en helt særlig karakter.

Tilmeld event

Program

18.45-19.00: Ankomst
19.00-21.00: Foredrag og sakesmagning ved Zoë Escher, Sushikok & Sake Sommelier