30. august 2012 kl. 18:00

Foredrag – Nikolaos Strangas diamanter

Sted: Nikolaos Strangas Conditori & Cakeway, Åboulevarden 7, 1635 København V
Tilmeldingsfrist: Mandag 26. august 2012

Pris775,-

Medlemspris595,-

Et spændende og velsmagende foredrag med Nikolaos Strangas, hvor han fortæller om sin passion for gourmetkager. Under foredraget serveres et glas boblende Asti (fra Michelin-restauranten Era Ora), to Macarons og 3 smagsprøver af Nikolaos Strangas’ portionskager. Inden foredraget slutter, viser Nikolaos Strangas, hvordan han laver emulsion med chokolade.

Om Nikolaos Strangas Conditori & Cakeaway

Den græskfødte Nikolaos Strangas har siden 2005 arbejdet som dessertkok på Michelin-restauranten Era Ora.
I 2010 besluttede Nikolaos at gå nye veje og skabe en kagerevolution med nye innovative opskrifter.
I december 2010 åbnede Nikolaos Strangas Conditori & Cakeaway på Åboulevarden 7 i København, hvor du finder nyfortolkninger af klassiske kager, hans succesrige Macarons og tærter, som laves efter kundernes ønsker, mens de venter.

Om foredraget

  • Du møder Michelin-dessertkokken Nikolaos Strangas på første hånd.
  • Du hører Nikolaos Strangas fortælle om sin passion for gourmetkager.
  • Du får en indsigt i, hvad Nikolaos Strangas betragter som det ypperste inden for konditori.
  • Du får en viden om, hvad der adskiller Nikolaos Strangas’ gourmetkager fra andre konditoriers kager.
  • Du får kendskab til, hvad du skal kigge efter, når du køber kager.

Når du går fra eventen, har du fået

  • Et personligt indtryk af Nikolaos Strangas i hans vante omgivelser.
  • En ganske særlig viden om de kager, der kan købes hos den lokale bager og konditor.
  • Et kendskab til de gourmetkager, der tilberedes og serveres i Conditori & Cakeaway.
  • En unik viden om, hvad der gør arbejdet med gourmetkager fascinerende.
  • En indsigt i, hvad der adskiller Nikolaos Strangas fra andre konditorer.

Alt i alt får du 1 times foredrag om gourmetkager, der afholdes af Michelin-dessertkokken Nikolaos Strangas. Skynd dig at booke en plads, hvis du er vild med gourmetkager.

Kapacitet

Der er plads til 20 personer, og tilmeldingen foregår efter ”først til mølle”-princippet. Ved mere end 20 tilmeldinger laves der yderligere en tilsvarende event, der afholdes kort tid efter.

Tilmeld event

Program

17.45-18.00: Ankomst
18.00-19.00: Foredrag og kagesmagning ved Michelin-dessertkokken Nikolaos Strangas