29. september 2011

Har du styr på dine køkkenredskaber?

Udover de klassiske mærker såsom Tefal og Eva Trio, ved du hvad du skal kigge efter når du f.eks. skal købe en gryde eller en stegepande?

For nylig var jeg i Inco (restaurationsbranchen fortrukne indkøbssted) for at købe en gryde der kun skal bruges til at koge sushiris.
Jeg konstaterede rimelig hurtigt, at en gryde ikke bare er en gryde. Den gryde jeg endte med at købe, er en gryde der bliver varm på et slit sekund, hvilket er perfekt når der skal koges sushiris. Til gengæld tåler den ikke at blive varmet op uden indhold.

Desværre havde jeg ikke tid den dag til, at høre om de andre gryder. Så derfor ser jeg specielt frem til eventen ”H.W. Larsens unikke køkkentøj” der afholdes den 19. oktober 2011 kl. 17.30. Her vil eksperten i køkkenredskaber Benjamin Jensen holder 1½ times foredrag om 10 forskellige køkkenredskaber, og hvad der gør de enkelte redskaber unikke. Benjamin kommer selvfølgelig også ind på de nyeste tendenser.

Jeg glæder mig især til at få udvidet min horisont med nye kendte og ukendte redskaber. Jeg glæder mig også til at få en viden om, hvad det er præcis jeg skal kigge efter, når jeg er ude og købe køkkenredskaber. Personligt foretrækker jeg allround køkkenredskaber af en god kvalitet, som kan tåle nogle år på bagen.

Læs mere om eventen her og reserver en plads

PIISST: Du er selvfølgelig velkommen til at tage en veninde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *