18. oktober 2011

Sådan skaber du en middag der er en Michelin-stjerne værdig

Det behøver ikke at være svært, at sammensætte en lækker gourmetmiddag hjemme i dit eget køkken.

Den 12. november 2011 kl. 17.30 afholdes en ganske særlig event “En stjernemenu bliver til”.

Som noget helt enestående har Michelin-kokken Kristian Møller fra formel B indvilliget i, at holde et 45 minutters foredrag om sit arbejde som Michelin-kok.
Kristian Møller fortæller om hvilke overvejelser kokkene bag formel B gør sig, når de sammensætter en Michelin-menu. Han vil bl.a. tale om følgende.

Hvad de betragter som kvalitet indenfor fødevarer?
Hvad betyder årstiderne for valg af råvarer?

En viden som du kan får stor glæde af næste gang du handler ind til en lækker middag.

For virkelig, at få et indblik i en verden forbeholdt Michelin-kokke serveres en unik 6-retter Michelin-menu med tilhørende vine. En menu som Kristian Møller og Rune Jochumsen har sammensat kun til dig og de andre deltagere fra netværket Sakana.

Kom og få en ganske unik og fantastisk aften i selskab med nogle af Danmarks bedste kokke, en aften hvor sanserne bliver forkælet.

Læs mere om eventen ”En stjernemenu bliver til” og reserver en plads

Du er velkommen til at tage en veninde, ven eller kæreste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *