26. december 2011

Event: Livets gyldne dråber

Fredag den 6. januar 2011 kl. 18.30 afholdes eventen “Livets gyldne dråber” i nogle hyggelige lokaler tæt på Nørreport Station.

Champagne-Sommelier Ulrik Krogh Henriksen holder et 2 timers fascinerede foredrag om eksklusiv champagne.
Ulrik vil bl.a fortælle om champagnens historie, om området Champagne i Frankrig, de forskellige fremstillingsmetoder, jordbundsforhold og hvordan det påvirker champagnen, lager og meget meget mere.

Under foredraget kommer du til at smage 4 forskellige eksklusive Bollinger-champagne de færreste har smagt. De fire champagner du kommer til at smager er:

Bollinger champagne Special Cuvée
Den har bl.a. fået følgende ord med på vejen ”udviser imponerende friskhed, fokus og parfume på samme tid, og æterisk, skarp og voluptuøs på samme tid”.

Bollinger champagne Rosé Brut
Den har bl.a. fået følgende ord med på vejen”Sommerens bedste rosébobler 2011″

2000 Bollinger champagne La Grande Année
Den har bl.a. fået følgende ord med på vejen. ”Den store andel Pinot Noir giver vinen kolossal kraft og fylde, og druernes fornemme oprindelse forklarer den fantastiske kompleksitet og det superbe lagringspotentiale”.

2002 Bollinger champagne La Grande Rosé
Den har bl.a. fået følgende ord med på vejen ”Robert Parker d. 08.03.2011: “…best rose Champagne I have tasted of late – expensive for sure – but the 2002 Bollinger Grande Annee is fabulous.”

Læs mere om eventen her og reserver en plads

Da eventen også er for mænd, er du velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *