13. februar 2012

Hvem har du lært at lave kaffe af?

dine forældre?
eller har du lært det som ung ved at prøve dig frem?

I de fleste hjem står der enten en stempelkande, filterkaffemaskine eller en mokkakande med mælkeskummer. Rigtig mange snyder dagligt sig selv for en uforglemmelig oplevelse uden at vide det. Det synes jeg er rigtig ærgeligt, for der findes ikke noget bedre end, at starte dagen med en rigtig god kop kaffe.

Kaffe er ikke bare kaffe, og der findes den ”rigtige” måde at brygge kaffe på, her tænker jeg på de metoder som en professionel barista bruger. Metoder hvor kaffen virkelig kommer til sin ret, og hvor du smager de finere nuancer der er i kaffen.

Den 8. marts 2012 får du mulighed for at lærer at brygge kaffe på den ”rigtige” måde af en af landets dygtigste barista Kurt Dalsgaard fra Kontra Coffee.
Kurt vil i 2 timer guide, give tips og tricks og lærer dig hvordan du brygger velsmagende kaffe ved, at mestre de mest almindelige brygningsmetoder stempelkande, filterkaffe og mokkakande med mælkeskummer.
Det er en rigtig god lejlighed til, at lære din kaffemaskine godt at kende.

Eventen “Kunsten at brygge god kaffe derhjemme” afholdes torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00 hos Kontra Coffee på Østerbro.

Læs mere om eventen her

Du er selvfølgelig velkommen til at tage en veninde, kollega eller kæreste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *