15. maj 2012

Vild med kvalitetsmad

“Jeg har altid lyst til at vide mere om kvalitetsmad og deslige godt til ganen. Igennem Sakana kommer jeg ind bagved og får rørt, duftet, smagt, spurgt og får en stor viden.

Jeg var f.eks. på besøg med Sakana hos Kontra Coffee, hvor kaffedirektør Kurt Dalsgaard tog os hele vejen rundt om kaffens historie, fra bær til bønne, kaffegeografien, smagen, duftene, bryggemetoder, det var ganske forunderligt den viden jeg fik den aften. Jeg var dybt imponeret over arrangementets omfang og professionelle vinkel – og at underholdningsværdien stadig var i top.

Kaffe var for mig ikke helt det samme efter den aften. Det betyder for mig, at jeg med få midler kan komme ind bagved og se hvad der foregår, fordi Sakana åbner bagdøren for mig. Det er helt ind til benet på kokke, barista og madanmelder etc., i et lille, lukket forum hvor alle elsker høj madkvalitet, det uden tvivl givtigt og spændende for mig.

Jeg vil anbefale Sakana til dig der vil give ganen en særlig skøn oplevelse, give sanserne en ordentlig omgang og hvis du vil udvide din madviden med indsigter, oplevelser og fifs som du ikke finder andre steder”.

Signe Boye
Grafisk designer
Yummi design

Har du 100 % styr på kvalitetsmad eller skal du med til eventen ”Verdens bedste kok – Rasmus Kofoed”?

– afholdes den 2. juni
– 5 minutters film om Bocuse d’Or og vejen til guldet
– 45 minutter intensivt foredrag om gastronomi på topniveau ved Rasmus Kofoed
– Servering af laber økologisk champagne og 4 forskellige enestående gourmetsnacks kreeret i Geraniums køkken
– lille eksklusivt og lukket forum

Ja tak, jeg skal også med – og jeg vil vide mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *