10. august 2012

Event: Sådan mødte jeg Michelin-dessertkokken Nikolaos Strangas

I oktober 2010 afholdt Magasin i København, Lyngby og Odense en boligaften, som bød på forskellige foredrag, demonstration af køkkenudstyr, smagsprøver og forskellige konkurrencer.

Jeg deltog alle 3 steder med en lille stand, hvor jeg lavede sushi til de besøgende, da jeg nogle måneder forinden havde udgivet kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”.

Udover andre madaktører og jeg, deltog også den græskfødte Michelin-dessertkok Nikolaos Strangas, han servede sine berømte Macarons og små lækre desserter, som han stod og lavede.

Vi havde nogle rigtig sjove aftener, stemningen var god og de besøgende hyggede sig og de vandt mange præmier.
Når boligaften var overstået fik vi tid til, at besøge hinandens stande, snakke og smage de lækkerier som nu var tilbage.

Indtil jeg mødte og oplevede Nikolaos Strangas i Magasin, der har jeg altid betragtet La Glace som de ukronede dronninger. De er bestemt også rigtig gode, men Nikolaos Strangas har vist overhalet dem indenom.

Jeg har smagt op til flere af Nikolaos Strangas silkebløde gourmetkager og tærter, hver gang er det som at komme i den syvende himmel.

En oplevelse som jeg gerne vil dele med dig. Derfor inviteres du til, at opleve Nikolaos Strangas den 30. august 2012 i sit rette element i hans velduftende konditor på Åboulevarden i København.

Vil du ikke gå glip af…

  • Nikolaos Strangas inspirerende foredrag om sin passion for gourmetkager.
  • Årsagerne til, hvorfor han vil starte en kagerevolution ved at åbne en eksklusiv konditor, hvor hr. og fru Jensen kan købe Michelin-kager uden, at skulle besøge en Michelin-Restaurant.
  • Hvordan vi snyder os selv for gode kageoplevelser ved ikke, at stille flere krav til de danske bagere.
  • Nikoloas Strangas viser også, hvordan han laver emulsion med chokolade, så du kan få et indblik i hans unikke talenter, og arbejdet med eksklusive råvarer.
  • Under foredraget bliver du taget med på en sanselig rejse i Nikolaos Strangas univers af gourmetkager.
  • Du kommer til, at smage 3 forskellige Michelin kager, to macarones og et glas boblende Asti fra den italienske Michelin-restaurant Era Ora.

Jeg har fået en del forespørgsler omkring eventen, og for at imødekomme dem alle, har jeg besluttet at udvide tilbuddet.

Ja tak, jeg vil gerne vil vide mere om kvalitetskager, og hvad det betyder for min sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *