8. april 2013

Foredrag og middag på japansk

Hvor godt kender du det japanske køkken?

Her tænker jeg om du har hørt om den unikke stegeplade teppanyaki?

Som en af de få har du mulighed for, at se hvordan skaldyr bliver tilberedt på denne stegeplade.
En stegeplade der er så stor, at der kan sidde 10 personer rundt om den som i en hestesko.

På stegepladen bliver der dagligt tilberedt forskellige slags kød, fisk, skaldyr og grønsager efter japanske teknikker, mens gæsterne kigger på.
Gourmetmad som tilberedes efter gæsterne smag og ønsker.

Udover denne unikke demonstration, kommer du også til at høre et spændende foredrag, om det japanske køkken af en herboende japaner. Du vil bl.a. høre om

  • Hvad der kendetegner det japanske køkken og hvad der gør denne unik.
  • Hvilke type råvarer der er mest værdsat i det japanske køkken.
  • Hvilke type retter der indgår i en aftenmenu.
  • Hvilke kriterier der skal være opfyldt gør en middag betragtes som god.

Da fleste japanere i Japan er ikke begejstret for at tale engelsk i det offentlig rum, så denne event er en unik mulighed for at lære det japanske køkken at kende.

Efter foredraget serveres en ganske særlig 9-retters tasting menu, som du normalt ikke kan få på de danske sushi restauranter.

En klassisk menu som finder på de japanske restauranter i Tokyo.

Deltag i denne spændende event for kun 395 kr.

Læs mere om hvad du kan forvente, og reserver en plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *