18. februar 2014

Anmeldelse af Fastelavnsboller fra Claus Meyers bageri

Fastelavnsboller

I søndags kiggede jeg forbi Claus Meyers forholdsvis nye bageri der ligger på Amagerbrogade.

I vinduet lå der 3 forskellige slags fastelavnsboller, den klassiske med creme, fastelavnsboller med rabarber og fastelavnsboller med hvid chokolade og remonce.
Jeg valgt dog, at kun at købe de sidste to, da den klassiske har jeg smagt en del gange.

Fastelavnsboller skåret

Fastelavnsbolle med flormelis og rabarberfyld
Der er en god balance mellem det sure og det søde i rabarberen, og de har ikke sparet på fyldet. Rabarberen overdøver ikke selve bollen. Bollen er svampet og har en god konsistens.

Fastelavnsbolle med chokoladeglasur, hvid chokolade og remonce
Fyldet har en cremet konsistens. Der er en god balance mellem chokoladen og remonce uden, at de overdøver hinanden eller tager smagen fra hele bollen.
Bollen er svampet og har en god konsistens. Chokoladen på toppen giver smagsoplevelsen dybde.

Fastelavnsboller fra Claus Meyers bageri, smager fantastisk og det vil være en fest for børnene, at spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *