Sakana Nordic taste | Sakana

7. oktober 2014

Nordic taste

I august måned deltog jeg i madeventen ”Nordic Taste”, som er fast begivenhed under madfestivalen.
I år blev mine smagsløg virkelig testet. Jeg bryder mig ikke om hvid chokolade, og jeg synes ikke at lakrids hører hjemme i mad.

Derudover fik jeg i 9. klasse en rigtig dårlig oplevelse i Italien, hvor jeg fik med at få serveret lammehjerne på den dårlige måde. Men det blev heldigvis vendt til en positiv oplevelse.

Nedenfor finder du billeder fra de forskellige restauranter.

AOC
AOC: Kalvebrissel med korn, majs og urter

Marv & Ben
Marv & Ben: Saltet, cremet, friteret lammehjerne & fermenteret lammehjerne

Søren K
Søren K: Sildeburger – Branteviksild i maltbolle med sprød fennikel, rødløg og dild samt Västerbotten majo

Restaurant Salt
Restaurant Salt: Saltet svinekæber braiseret med Herslev øl, morkelpuré, råsyltet kirsebær og svampecrumble

Strandbaren Stokkøya
Strandbaren Stokkøya: Let gravet helleflynder – remmetangsalat med hvidkål og gulerod – hjemmelavet soya – brændt sukkerpulver – syltet draugtare (tang).

Hotel Saxkjøbing
Hotel Saxkjøbing: Saltet/brændt torsk, brunet smør emulsion, malt grene, kål fra egne marker samt dild og lavendel.

Restaurant Skov
Restaurant Skov: Rensdyr – rødbede – hybenrose – røget friskost – solbær

B.A.R krog&vinbar
B.A.R krog&vinbar: Rødbeder – røget marv – bær – kastanjer – hyldebær

No 1
No 1: Æbler – skyr – hvid chokolade

Kokkeriet
Kokkeriet: Citronfromage & lakrids

Som altid er der en fornøjelse af deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *