12. februar 2013

Thaisuppe med kylling

I sidste uge var jeg rigtig syg, det var for anden gang i løbet af 1½ måned.
For at komme hurtig på benene, lavede jeg denne suppe der på meget kort tid aktiveret mit immunforsvar.

Her følger opskriften

500 gram kyllingefilet
1 chili
2 citrongræs
2 dåser kokosmælk
1 lime
1 Squash
1 pk. Champignon
koriander
2 spsk. Olie
3 hvidløg
4 dl. hønsebouillon
1 bd. Forårsløg
salt og peber

Kyllingefileterne skæres i mindres stykker og steges i en gryde i ca. 5 minutter:
Hvidløg og chili snittes fint og kommes i gryden, sammen med citrongræs der halveres, kokosmælk og hønsebouillon. Retten simres i 15 minutter.
Salt, peber og frisk presse limesaft tilsættes retten.
Squash, forårsløg og champignon skæres i grove stykker, og tilsættes sammen med frisk koriander retten lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *