20. maj 2012

Event: Hvad kigger du efter når du køber råvarer?

Alle råvarer har en naturlig livscyklus, en cyklus som ofte kan være svær at få øje på, hvis du som de fleste handler ind i f.eks. Føtex eller Kvickly. Supermarkederne har sørget for, at du kan købe klassiske varer som f.eks. æbler, tomater og jordbær året rundt.

Har du nogensinde spekuleret over hvor og hvordan de produceres?

eller

Hvordan producenterne forlænger holdbarheden på f.eks. frugt?

Verdens bedste kok Rasmus Kofoed sætter en ære i, at bruge råvarer der enten er biodynamiske eller økologiske. Det kan både være begrænsende og udfordrende at bruge økologiske råvarer, fordi det stiller krav til din opfindsom når de fleste råvarer er sæsonbetonet.

Lørdag den 2. juni holder Rasmus Kofoed for første gang et eksklusivt foredrag om gastronomi på topniveau.
For en kort stund, kommer du som én af de få med Rasmus Kofoed behind the scene hos Geranium som indenfor de seneste år, har gjort sig ekstraordinær bemærket med sit indtog på den gastronomiske verdensscene.

Rasmus Kofoed vil i løbet af sit foredrag om gastronomi på topniveau tale om;

Hvad han kigger efter når han udvælger råvarer til restauranten.
Hvad der fascinerer ham når han arbejder med sæsonbetonet råvarer.
Hvilke kriterier der skal være opfyldt, før han er tilfreds med den mad som sendes ud af Geraniums køkken.

For at, du kan få et indblik i de unikke smagsnuancer som findes i økologiske råvarer, serverer Geranium økologisk champagne og fire forskellige eksklusive gourmetsnacks, udviklet og tilberedt i Geraniums køkken.

Gå ikke glip af denne enestående chance, hvor du møder verdens bedste kok Rasmus Kofoed i et lille lukket og eksklusivt forum, hvor dine sanser bliver forkælet.

Tilmeldinger til eventen tikker dagligt ind, og allerede på nuværende tidspunkt er 70 % af pladserne revet væk. Så vent ikke for længe!

Ja tak, jeg skal da helt klart møde Rasmus Kofoed!

PS: Der er KUN 8 dage til tilmeldingsfristen – gå ikke glip af en intens og fascinerende foredrag om gastronomi på topniveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *