14. marts 2013

Oksemedaljon, røsti og rødbedesalat

Her i weekenden lavede jeg denne velsmagende og lækre ret. Her følger opskrifter

4 oksemedaljoner
3 rødbeder
Fetaost (Bomyati)
Pinjekerner
1 æg
3 bagekartofler
¼ kop mel
1 spsk. creme fraiche
salt
Peber

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. rødvinseddike
lidt sennep
2 spsk. soja

Rødbederne koges en lille times tid, rives og kommes i en skål.
Pinjekerne ristes på en tør pande til de har fået gylden farve.
Fetaosten brækkes i mindre stykker og drysses henover rødbederne.
Kartoflerne skælles og rives.
1 æg piskes i en lille skål med salt og peber, og hældes i skålen med de revne kartofler.
Mel og creme fraiche kommes i skåle og det hele blandes.
En stegepande med olie varmes på panden.
En spsk. ’kartoffel dej’ kommes en efter en på panden og gøres flade.
Dressingen blandes.
Oksemedaljonerne steges 3-4 minutter på hver side, og hviles i ca. 5 minutter.

Så er der klar til servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *