24. maj 2012

Foredrag – Claus Meyers nordiske eventyr

Eksklusiv og enestående foredrag med Claus Meyer, hvor han fortæller om sin passion for det nordiske køkken. Herefter besøger vi Claus Meyers microeddikebryggeriet, hvor eddikemester Anders Harder fortæller om microbryggeriet, mens han viser rundt og byder på smagsprøver fra bl.a. nogle meget fine, gamle eddiker. Eventen rundes af med en rundvisning i en gros bageriet, hvor vi bliver budt indenfor af bagermester Nicolai Skytte, der fortæller om de brød der bages og ambitionen om byens bedste brød. Her vil vi også blive budt på smagsprøver fra brød af højeste kvalitet.

Om Claus Meyer

Claus Meyer er iværksætter indenfor gastronomi og kogekunst. Han er bl.a. kendt for Meyers Køkken og Mad i norden – smag på Danmark. Han har været involveret i en række virksomheder: Meyers mad ud af Huset, Chokolade-Compagniet, Meyers Madhus, Meyer & Tingstrøm personalerestauranter, Frugt fra Lilleø, Nørrebro Bryghus og investor i Restaurant Norma på Christianshavn. Dertil har han udgivet en række kogebøger.

Om eventen

  • Du møder Claus Meyer i hans rette element, hvor han fortæller om sin passion for det nordiske køkken.
  • Du får et indblik i hvorfor han kastede sig ud i eventyret med Rene Redzepi om, at skabe en stjernerestaurant med udgangspunkt i det nordiske køkken.
  • Du får en indsigt i hvad der kendetegner det nordiske køkken.
  • Du får en viden om det nordiske køkken og dens kvaliteter.
  • Du får et indblik i hvorfor Claus Meyer kastede sig ud i eddikeeventyret.
  • Du smager og lærer at skelne mellem eddike fremstillet af forskellige frugter.
  • Du får kendskab til Ølandshvede, surdej og Claus Meyers ambition om byens bedste brød.
  • Du smager og lærer hvad Claus Meyer betragter som kvalitetsbrød.

Når du går fra eventen har du fået

  • En unik forståelse for hvad Claus Meyer betragter som kvalitet, når han taler om det nordiske køkken.
  • En detaljeret viden om hvad der gør det nordisk køkken enestående og unikke.
  • En indsigt i fremstillingsprocessen af forskellige eddiketyper.
  • En bevidsthed om hvad du skal kigge efter når du køber eddike.
  • En viden om hvad der kendetegner et kvalitetsbrød, og hvad du skal være opmærksom på når du køber brød.

Alt i alt får du en eksklusiv og enestående 1 times foredrag om det nordiske køkken, hvor du de sidste 10 minutter af fordraget får mulighed for at stille spørgsmål til Claus Meyer. Glæd dig til lækre smagsprøver fra kvalitetsvarer, der produceres på de to steder. Du for alvor sige, at du har været i Meyers Køkken!

Kommentarer lukket til Foredrag – Claus Meyers nordiske eventyr

28. marts 2012

Helle Brønnum Carlsens gastronomiske stjerner

Et fascinerende og sjældent foredrag om anmeldelse af gourmet-restauranter. Foredraget afholdes af Helle Brønnum Carlsen, madanmelder ved Politiken.

Om Helle Brønnum Carlsen

Helle Brønnum Carlsen har arbejdet 6 år som madanmelder ved Politiken. Hun har adskillige uddannelser bag sig: Lærereksamen med hjemkundskab som linjefag, magister i litteraturvidenskab med madens litterære udtryksform som speciale, kandidateksaminer i ernæring og biokemi ved Danmarks Landbohøjskole og en Ph.D. i madens æstetiske kommunikation.

Om foredraget

  • Du hører og møder den efterspurgte madanmelder Helle Brønnum Carlsen.
  • Du lærer om den æstetiske cirkel.
  • Du får en viden om menneskets tre grundlæggende tilgange til verden.
  • Du får et indblik i, hvad der skal til, før alle kravene i den æstetiske cirkel er opfyldt.

Når du går fra eventen har du fået

  • En unik viden om den æstetiske cirkel.
  • En indsigt i de forskellige kriterier, der danner grundlag for den æstetiske cirkel.
  • En forståelse for, hvilke kriterier der skal være opfyldt for at få seks stjerner.
  • Et kendskab til, hvilke restauranter der opfylder den æstetiske cirkel.

Alt i alt får du en 1 times fascinerende og sjældent foredrag om anmeldelse af gourmet-restauranter.

Kommentarer lukket til Helle Brønnum Carlsens gastronomiske stjerner

18. oktober 2011

H.W. Larsens unikke køkkentøj

Et interessant foredrag om, hvilke 10 køkkenredskaber du bør eje for at have det perfekte køkken. Efter foredraget kan du købe køkkenudstyr til attraktive priser.

Om H.W. Larsen

 

H.W. Larsen blev grundlagt i 1934. Siden da er sortimentet vokset til, i dag at tilbyde et bredt udvalg af varer til små og store køkkener. H.W. Larsen tilbyder alt inden for køkken- og produktionsudstyr til professionelle og private.

Om foredraget

  • Du hører om tendenserne inden for køkkenudstyr.
  • Du får en viden om forskellige køkkenredskaber, og hvad der gør de enkelte redskaber unikke.
  • Du får et indblik i, hvilke 10 redskaber du bør have for at få det perfekte køkken.
  • Som afslutning på foredraget får du mulighed for at købe køkkenredskaber til attraktive priser.

Når du går fra eventen, har du fået

  • En viden om de nyeste tendenser inden for køkkenredskaber.
  • En indsigt i, hvad H.W. Larsen betragter som kvalitet inden for køkkenudstyr.
  • En forståelse for, hvad du skal kigge efter, når du køber køkkenredskaber.

Alt i alt får du 1½ times foredrag om, hvilke 10 køkkenredskaber du bør eje for at have det perfekte køkken. Efter foredraget kan du købe køkkenudstyr til attraktive priser, så dit køkken bliver 100% i orden til dine mange middage du skal lave.

Kommentarer lukket til H.W. Larsens unikke køkkentøj

5. april 2011

Det sorte guld

Et spændende og velduftende foredrag om eksklusiv kaffe, efterfulgt af en smagning af nogle af verdens bedste kaffer, der har deltaget i Cup of Excellence.

Om Kontra CoffeeKontra Coffee er en butik og et kafferisteri beliggende på Østerbro i København. Kontra Coffee sælger nyristet eksklusiv kaffe fra hele verden. Direktør Kurt Dalsgaard og forretningens andre kaffeeksperter dufter til og smager på en kaffe adskillige gange, før kaffen når hylden. Kaffen bliver nærstuderet for at finde frem til den perfekte ristningsgrad, som får det bedste frem i bønnen.

Om foredraget

  • Du hører om kaffe og dens oprindelse.
  • Du lærer om dyrkning og forarbejdning af kaffe.
  • Du bliver bevidst om, hvad der adskiller kvalitetskaffe fra anden kaffe.
  • Du får indblik i, hvilken kaffe der er den bedste, og hvad der gør den unik.
  • Du bliver opmærksom på, hvad du skal kigge efter, når du køber kaffe.

Når du går fra eventen har du fået

  • En unik viden om eksklusiv kaffe og fremstillingsprocessen.
  • En forståelse for, hvad der gør kvalitetskaffe unik.
  • En indsigt i, hvilken kaffe der egner sig bedst til en specifik anledning.
  • En bevidsthed om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber kaffe.
  • En velduftende smagning af eksklusive kaffer, der har deltaget i Cup of Excellence.

Alt i alt får du 1 times spændende og velduftende foredrag om eksklusiv kaffe. Efter foredraget afholdes 1 times smagning af nogle af verdens bedste kaffer, der har deltaget i Cup of Excellence. Skynd dig at book en plads, hvis du er vild med kaffe.

Kommentarer lukket til Det sorte guld