22. september 2013

Hvem er Michelin-kokken kristian Møller?

Kristian Møller

Kristian Møller har været uddannet kok siden 2001.

I 2003 overtog han restauranten og valgte at videreføre stilen fra den tidligere restaurant. Dog, har de fået nyt inventar og nyt køkken, og de har 18 ansatte i restauranten.

I mange år havde de en 7-retters menu med tilhørende vinmenu på menukortet, og i 2008 havde de en ’Rising Star’ sammen med noma.

Da finanskrisen ramte valgte de at sadle om velvidende at det kunne koste dem Michelin-stjernen. De fjernede dugene fra bordene, satte vand på bordene, satsede på god mad vin og skabte et sted hvor man hygger sig.

I 2011 lavede de menukortet om til simple retter til 130 kr. med 20 retter på menukortet uden, at gå på kompromis med kvaliteten.

I 2012 fik de besøg af en anmelder fra Michelin-guiden og påtrods af det ændret koncept har Michelin-guiden forsat tildelt restauranten en stjerne.

Lørdag den 5. oktober 2013 afholdes eventen ”Foredrag og middag på formel B”, hvor vi starter aften med en lille bonus til deltagerne.

Kristian Møller har sagt ja til, at forlade køkkenet for en stund for at holde unikt foredrag om maden der laves på restauranten, noget som han normalt ikke gør.

Han vil bl.a. tale om følgende;

  • Sæsonens råvarer, og hvilken betydning det har for sammensætningen af menukortet.
  • De tanker Kristian Møller gør sig, når han udvikler nye retter til menukortet.
  • En personlig fortælling om den særlige menu der serveres for Sakana – Club Gourmet.

Efter foredraget serveres en unik og velsmagende 4-retters menu. Pris 700 kr. og medlemspris 520 kr.

Gå ikke glip af et sjældent foredrag med Michelin-kokken Kristian Møller efterfulgt af lækker middag.

Se hele eventen

Hvad får ud af et års medlemskab?

Ved at tegne et års medlemskab modtager du en velkomstpakke, der består af et eksemplar af kogebogen ‘Matcha, omakase og sushi‘ (værdi 220 kr.), og en GRATIS plads på kurset ‘Sushi for begyndere‘ (værdi 550 kr.).

Du bestemmer, om du selv vil bruge pladsen til sushikurset eller, at give den væk som gave. Pladsen skal bruges indenfor et år. Dertil får du direkte adgang til 6 eksklusive gourmet events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.