6. maj 2014

Suppe med hvide bønner og blåmuslinger


1 net blåmuslinger
1 løg
1 fed hvidløg
1 l. hønseboullion
½ spidskål
½ squash
180 gram hvide bønner
håndfuld bredbladet persille
håndfuld koriander
salt og peber

Bønnerne udblødes i 10 timer og koges i let saltet vand i 30 minutter.
Løget og hvidløget snittes fint, og svitses til de har fået en gylden farve.
Hvide bønner og hønseboullionen hældes i gryden og koges i 10 minutter.
Spiskålen snittes fint, squash skæres i mindre stykker, blåmuslingerne skrubbes, persille og koriander snittes i mindre stykker.
3 minutter før servering, kommes muslinger, squash, spidskål, krydderurter i gryden.
Retten smages til med lidt salt og peber.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *