13. september 2013

Hvad er kvalitet og hvordan defineres gourmetmad?

Stenbidderrogn

Er det kun de friske råvarer der bestemmer kvaliteten?

Hvor meget fylder inspirationen og tilberedningsteknikker?

Det er nogle spørgsmål som jeg vil få afdækket lørdag den 5. oktober 2013, hvor gourmeteventen ’Foredrag og middag på formel B’ afholdes hos Michelin-restauranten formel B.

Udover at få serveret en ualmindelig velsmagende 4-retters Michelin menu, har jeg lokket den udadvendte og down-to-earth Michelin-kok Kristian Møller ud af køkkenet for en stund.

Kristian indleder aften med en personlig fortælling om de retter der bliver serveret.

Han vil bl.a. komme ind på;

  • Hvad formel B betragter som god kvalitet i forhold til de råvarer som de bruger.
  • Hvor de henter inspiration til retterne.
  • Hvordan de formår at få elementerne til, at gå op i en større gastronomisk enhed.

Gå ikke glip af denne mulighed for, at møde Michelin-kokken Kristian Møller inden restauranten lukker andre gæster ind.

Vent ikke for længe tilmeldinger til eventen tikker ind.

Se hele pakken

Hvad får du ud af et års medlemskab?

Ved at tegne et års medlemskab modtager du en velkomstpakke, der består af et eksemplar af kogebogen ‘Matcha, omakase og sushi‘ (værdi 220 kr.), og en GRATIS plads på kurset ‘Sushi for begyndere‘ (værdi 550 kr.)

Du bestemmer, om du selv vil bruge pladsen til sushikurset eller, at give den væk som gave. Pladsen skal bruges indenfor et år.

Dertil får du direkte adgang til 6 eksklusive gourmetevents.
Læs mere om medlemskabet her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *